‘L’última ossa d’Ordino’ a París

(AMB VÍDEO) L’Associació Cultura Popular ha representat la sàtira burlesca amb la Torre Eiffel com espectadora de luxe en les Jornades Europees del Patrimoni

Un moment de 'L'última ossa d'Ordino'
Un moment de 'L'última ossa d'Ordino' Robert Lizarte

L’Associació Cultura Popular d’Ordino ha estat la protagonista aquest diumenge al matí a París. Al peu de la Torre Eiffel ha representat ‘L’última ossa d’Ordino’ en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni que s’han celebrat durant aquest cap de setmana als Jardins de la Unesco.

El ‘Ball de l’ossa’ d’Encamp i ‘L’última ossa d’Ordino fa un any que estan dins la llista del Patrimoni Cultural Immaterial de la Unesco i aquest cap de setmana s’han representat a la capital francesa. Mentre aquest dissabte eren els encampadans qui mostraven aquesta tradició, avui ha estat el torn dels ordinencs.

L’Associació Cultura Popular ha canviat els jardins de la Casa Museu d’Areny Plandolit pels de la Unesco per representar aquesta sàtira burlesca popular, que té lloc la primera setmana de desembre. Per a l’ocasió s’han adaptat alguns fragments perquè el públic francès ho pogués entendre i buscar la seva complicitat, tot criticant aspectes de la realitat.

Els integrants de l'Associació Cultural d'Ordino
Els integrants de l'Associació Cultural d'Ordino

 

Etiquetes

Comentaris

Trending