La Llacuna acull l’exposició del IX Concurs d’arts plàstiques per a joves

La mostra serà itinerant i es podrà visitar a les diferents parròquies del Principat l’any vinent, sempre que la situació sanitària ho permeti

Una imatge del centre cultural de la Llacuna, al centre històric de la capital.
Una imatge del centre cultural de la Llacuna, al centre històric de la capital. ARXIU

L’exposició del IX Concurs d’arts plàstiques per a joves es pot visitar des d’aquest dilluns i fins al 27 de novembre al vestíbul del centre cultural la Llacuna. La mostra se celebra bianualment i en aquesta edició s’han presentat un total de 27 obres repartides en diferents modalitats (pintura, dibuix, escultura, aquarel·la i gravat). Si la situació sanitària ho permet, la mostra es podrà visitar en les diferents parròquies del Principat a partir de l’any vinent.

El concurs està dividit en tres categories: A, B i C. En la primera, la qual comprèn les edats de 14 a 17 anys, les obres guanyadores han estat “25 de novembre”, de Marta Moreno Fernández i “Repressions any rere any”, de Maria Romero Jiménez i els premis atorgats han sigut de 900 i 800 euros, respectivament. En la segona categoria, que va des dels 18 anys i fins als 22, l’obra premiada és “Ma Jolie”, de Marcel Llovera Mombiedro, amb un premi de 1.400 euros. Per últim, la categoria C, que va dels 23 als 29 anys, ha premiat a l’artista Domènec Montané Massard amb 2.000 euros pel seu treball “Geography study/What side are you standing on?”.

D’altra banda, també s’han concedit tres accèssits per valor de 300 euros. Així doncs, els premiats han sigut Carla Giribet Borras, per la seva obra “Stan Lee”, Iris Tallada Cuadros, per “Dona del vent” i Eric Morales Altimir, per “Una Peculiar Reunió”.

Etiquetes

Comentaris

Trending