Hysteriofunk llança el seu nou disc amb la fusió musical de la Jonca i l’ONCA

El grup de rock celebra el seu 25è aniversari amb aquest CD que es podrà aconseguir a partir del 21 de juny i un primer single que ja es pot escoltar a plataformes digitals

Comentaris

Assaig del concert de Santa Cecília del 2021.
Assaig del concert de Santa Cecília del 2021.

El grup de rock andorrà Hysteriofunk llança el seu últim disc amb motiu del seu 25è aniversari. El CD repassa les millors peces musicals del grup i compta amb la unió musical de la Jove Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra (Jonca) i amb la col·laboració de músics professionals de l’Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA), sota la direcció del director artístic de la Fundació ONCA, Albert Gumí. El projecte, que té també el suport del Govern d’Andorra, es pot escoltar a partir d'aquest dimarts.

L’enregistrament del nou CD es va dur a terme en directe durant el passat 21 de novembre de 2021, en el marc del Concert de Santa Cecília, a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino, que va comptar amb un total de 34 músics sobre l’escenari. En aquesta edició es va aprofitar per celebrar el 20è aniversari de la Jonca i el 25è aniversari d’Hysteriofunk, on es va retre homenatge a un dels grups de rock més emblemàtics del Principat d’Andorra.

El director artístic de la Fundació indica que “agraïm que Hysteriofunk pensés en els clàssics del país per a celebrar el seu aniversari. Celebrar el 20è aniversari de la Jonca acompanyada d'una de les bandes més importants de l'escena andorrana va ser un somni que perdurarà per sempre més als arxius de les nostres emocions musicals”. Per la seva banda, el grup de rock agraeix a la Fundació ONCA “haver apostat per aquest projecte, pel suport i acompanyament rebut des del minut zero. A l'Albert Gumí per l'entrega i la passió, i a la Teresa Areny, cap de producció, per empènyer-lo fins a aconseguir-ho”. Per a Oriol Vilella, guitarrista del grup, exposa que “estem molt contents i emocionats, ja que vam poder interpretar els nostres temes amb orquestra, que és un somni que teníem al cap des de feia molt temps. Sempre pensàvem amb aquesta possibilitat i ara que s'ha fet realitat, és molt emocionant”.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending