L’humor serà el fil conductor de la 58a Temporada de Teatre de Sant Julià i Andorra la Vella

Es duran a terme un total de sis representacions i participaran actors destacats del teatre català, com ara Carles Sans, Joan Pera, Bruno Oro, Clara Segura o Carlota Olcina

El cartell de la temporada de teatre d'enguany
El cartell de la temporada de teatre d'enguany

L’humor serà el protagonista de la 58a Temporada de Teatre conjunta entre Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria, que començarà el 4 de març amb la voluntat de continuar programant un cartell de qualitat i mantenir les bones xifres d’espectadors malgrat les limitacions derivades de la pandèmia. Noms destacats del teatre català com Carles Sans, Joan Pera, Bruno Oro, Clara Segura o Carlota Olcina protagonitzaran el cicle de primavera, que també dona cabuda, com és habitual, a les produccions nacionals. 

La nova Temporada arrencarà al Centre de Congressos d’Andorra la Vella el 4 de març amb Carles Sans, un dels integrants de Tricicle que, després de la desaparició definitiva de la companyia que tants èxits ha assolit al llarg de 40 anys s’embarca en ‘Per fi sol!’, un projecte per explicar anècdotes personals i professionals viscudes durant l’època de Tricicle. Revelarà, en definitiva, els secrets d’una companyia molt estimada i ho farà tant a través del monòleg com d’una galeria de personatges que aniran articulant les divertides històries de l’actor. 

Aquesta 58a Temporada ha rescatat ‘Cobertura’, que el comú d’Andorra la Vella ja va programar per a l’abril de l’any passat i que va quedar suspesa a causa del confinament.

La propera cita serà el 25 de març a l’Auditori Claror de Sant Julià de Lòria, que presenta ‘Classe’, amb Pol López, Carlota Olcina i Pau Roca que, a través de la comèdia, exposaran situacions per reflexionar sobre la gestió de les dificultats que constantment ens planteja la vida. 

Aquesta 58a Temporada ha rescatat ‘Cobertura’, que el comú d’Andorra la Vella ja va programar per a l’abril de l’any passat i que va quedar suspesa a causa del confinament. Serà el 15 d’abril, també al Centre de Congressos, amb els reconeguts actors Clara Segura i Bruno Oro, que transportaran el públic al món del cinema a través d’un bon grapat de personatges hilarants, la majoria dels quals coneguts per la sèrie televisiva ‘Vinagre’ que TV3 va produir fa uns anys amb molt d’èxit. 

El quart espectacle tindrà lloc el 29 d’abril a Sant Julià de Lòria amb Joan Pera i David Olivares com a caps de cartell, que tornen a treballar plegats en el projecte ‘Alguns neixen estrellats’. Duran a  escena un espectacle que narra el dia a dia d’un protagonista amb una mala sort infinita que evoca el públic a alguns dels personatges més universals de la comèdia. 

El Festival de Pallasses, que habitualment té lloc al maig tot i que l’any passat tampoc es va poder dur a terme a causa de la pandèmia, tornarà a l’octubre.

Andorra la Vella tancarà la seva Temporada el 16 de maig al Teatre Comunal amb la darrera producció de la Jove Companyia d’Andorra: ‘La tercera onada’, un drama que versiona el text teatral ‘La Ola’ i la novel·la ‘The Wave’. Sota la direcció de Juanma Casero i Irina Robles, s’explica com un exercici de classe per entendre el sorgiment del nazisme s’escapa de les mans i es converteix en un experiment sobre la naturalesa de l’ésser humà i les facilitats per repetir errors històrics. 

‘L’avantsala’, la darrera producció de La Cía sota la direcció de Juanma Casero tanca el programa de primavera a l’Auditori Claror els dies 20, 21 i 22 de maig. D’altra banda, el Festival de Pallasses, que habitualment té lloc al maig tot i que l’any passat no es va poder dur a terme a causa de la pandèmia, tornarà a l’octubre. Des del comú de la capital ja s’han engegat els contactes amb la seva directora artística, Pepa Plana, per poder-lo tirar endavant novament al Teatre Comunal.  

Cal destacar que els aforaments de les representacions seguiran sent limitats per evitar la propagació del coronavirus i que els espectadors hauran d’estar separats a un metre i mig de distància en cas que no siguin un nucli de convivència. A més, s’ha recomanat prioritzar la venda d’entrades en línia a la pàgina web de la capital o la de Sant Julià. El preu oscil·la entre els 10 i els 22 euros i s’ofereixen diferents descomptes i promocions. 

Comentaris (1)

Trending