Homenatge poètic i musical a la desapareguda Ilke Maréchal

El santuari de Meritxell ha acollit l’acte de tribut a l’editora, traductora i poetessa franco-alemanya traspassada el març passat a Escaldes

Mossèn Ramon Rossell intervenint en l'acte, presidit per una foto de Maréchal.
Mossèn Ramon Rossell intervenint en l'acte, presidit per una foto de Maréchal. CNAU

Amics d’Andorra i de fora. Poesia i música. El santuari de Meritxell ha acollit aquest dijous un acte d’homenatge a l’editora, traductora i poetessa franco-alemanya resident al Principat i traspassada el mes de març en el seu domicili d’Escaldes Ilke Maréchal. L’acte, dirigit entre altres per mossèn Ramon Rossell, va tenir un caràcter íntim però no per això va ser menys emotiu.

Segons que informa la Comissió nacional andorrana per la Unesco (CNAU), en el tribut que se li va fer a Maréchal va destacar la interpretació en viu d’un poema de Josefina Obiols per  la soprano Rosa Mari Ramírez i Abella acompanyada per la pianista Dèbora López i música de la compositora i pianista Natàlia Solà. També es van poder escoltar sis poemes escrits per Ilke Maréchal llegits en versió francesa per Lydia Magallón i interpretats en català pel baríton Lluís Sintes i Rosa Mari Ramírez Abella amb música original de Natàlia Solà.

marechal2
Interpretació d'una de les composicions musicals que es van poder escoltar a Meritxell.

 

Comentaris (1)

Trending