Govern destinarà 100.000 euros a la segona edició del festival Andorra Crea

El certamen passarà a tenir una freqüència bianual i el termini per presentar les propostes finalitza el 14 de juny

Comentaris

Un dels espectacles de la primera edició del festival 'Andorra Crea'.
Un dels espectacles de la primera edició del festival 'Andorra Crea'. SFGA

El ministeri de Cultura, Joventut i Esports ha decidit donar continuïtat el festival Andorra Crea amb l’objectiu de fomentar la creació nacional i estimular la contractació de propostes artístiques andorranes a l’estranger. Per aquesta edició, s’hi destinen 100.000 euros i passarà a tenir un format bianual. Els interessats tenen temps per presentar les seves propostes fins al 14 de juny.

El ministre portaveu, Guillem casal, ha explicat que la reestructuració de la freqüència “permet deixar espai entre edicions del certamen perquè els artistes i distribuïdors puguin treballar adequadament el recorregut comercial de les propostes”. Les obres seleccionades rebran finançament per ser desenvolupades durant l’any 2024 i els primers mesos del 2025, i ser estrenades oficialment (estrena absoluta) com a part de la programació del festival el mes d’abril de l’any vinent.

Per aquesta edició, Govern destinarà una partida pressupostària de 100.000 euros i els interessats podran presentar les seves iniciatives fins al 14 de juny. La iniciativa compta amb el suport dels comuns i un dels objectius és estimular les contractacions dels artistes per part de programadors estrangers.

Etiquetes

Comentaris

Trending