Les germanes andorranes Molly i Shelly Puigcercós Georgi participen a ‘La Voz Kids’

Les filles de la cantant de Susanne Georgi estaran en la primera entrega del programa musical d'Antena 3 que s'estrena aquest dissabte amb l’objectiu d'accedir a la següent fase

Molly i Shelly participen a 'La Voz Kids'
Molly i Shelly participen a 'La Voz Kids' STARS ARTIST MANAGEMENT

Les germanes andorranes Molly i Shelly Puigcercós Georgi seran presents aquest dissabte al talent show d’Antena 3 ‘La Voz Kids’. Totes dues són filles de la cantant Sussane Georgi. Recordar que la cantant Molly de 12 anys ja va participar en el concurs l’any 2020 i ara hi torna amb la seva germana.

La cadena privada espanyola estrena aquest dissabte una nova edició del popular programa ‘La Voz Kids’, presentat per Eva González i cantants reconeguts com David Bisbal, Aitana, Sebastián Yatra i Rosario seran els coaches. En aquesta primera entrega hi haurà presència andorrana, concretament de les germanes Molly i Shelly Puigcercós Georgi.

Molly té 12 anys i l’any 2020 ja va participar en el talent show, sent la primera andorrana a fer-ho i ara ho fa amb la seva germana, Shelly de 10 anys. Totes dues són filles de la cantant Sussane Georgi que va representar a Andorra al festival d'Eurovisió l'any 2009. El programa s’emetrà demà a les 22 hores i veurem si el seu talent els permet accedir a la següent fase després d’haver superat el càsting.

Cal recordar que en la versió per adults del programa ‘La Voz’ ja va comptar en la darrera edició amb el cantant i periodista d’RTVA, Oliver Jaén.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending