La galeria Taranmana acull una mostra d'escultures de Laura Maresc

L'exposició, s'ha inaugurat aquest diumenge i es podrà visitar fins al pròxim dia 30 a Escaldes-Engordany

Laura Maresc diumenge passat a la mostra.
Laura Maresc diumenge passat a la mostra. Altaveu

La galeria d'art Taranmana d'Escaldes-Engordany acull fins al pròxim dia 30 una exposició d'escultures de l'artista nascuda a Ordino, Laura Maresc. La mostra, que s'ha inaugurat aquest diumenge al migdia amb un vernissage, s'nclou en el projecte 'La cultura no s'atura'.

Les obres exposades són part d’un conjunt escultòric en què l’accent està posat en l’exploració de conceptes com l’equilibri, el potencial de moviment, el traç tridimencional i el perímetre i els límits entre les disciplines. El resultat és un univers creatiu de composicions lleugeres i orgàniques, gairebé d’aspecte efímer, que dialoguen amb l’espai.

Laura Maresc també ha fet diverses exposions a les Balears. La darrera d'elles va ser l'estiu passat amb 'Preludi', una reflexió sobre la fragilitat del paisatge per posar en valor allò natural. La mostra presentava un conjunt escultòric fet amb materials que l’artista, en gran part, recull del pròpi entorn natural, i que dialoguen amb l’espai on els troba. L'artista està començant a preparar obra per una expo a Formentera, i un projecte a Londres. Al taller segueix explorant la relació entre macro i micro, i l’interacció, cos-matèria, quin influència a l’altre, i en quin ordre.

Els pròxims artistes que exposaran a la sala escaldenca són Eve Ariza i Javier Balmaseda. La galeria està oberta de dimarts a dissabte de 10 h a 13 h i 16 h a 20 h.

Etiquetes

Comentaris

Trending