La Fundació ONCA participa novament a les Nits d’estiu als museus i a les d’Ordino

La primera actuació serà a càrrec de l'escaldenc Guillem Tudó, veu i saxòfon, amb el concert titulat 'La chanson française'

Guillem Tudó.
Guillem Tudó. Comú d'Ordino

La Fundació ONCA —entitat impulsada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà— torna a col·laborar en el cicle de les Nits d’estiu als museus d’Andorra i les Nits obertes d’Ordino. Les actuacions protagonitzades pels músics de la Fundació tindran lloc els dies 14, 27 i 28 de juliol, i també els dies 4 i 11 d’agost.

La primera actuació serà a càrrec de Guillem Tudó, veu i saxòfon, amb el concert titulat 'La chanson française'. Tudó interpretarà una selecció musical dels millors clàssics i de les seves millors veus franceses com Edith Piaf, Gilbert Bécaud o Charles Aznavour. L’actuació es durà a terme el pròxim dijous 14 de juliol amb dos passis, a les 19.30 h i a les 21 h, al Museu Carmen Thyssen Andorra. Es podran escoltar peces animades, romàntiques i melancòliques per fer reviure l’essència francesa de 'Made in Paris', la mostra pictòrica actual del Museu. L’entrada és gratuïta, però cal reserva prèvia trucant al tel. 800 800. En aquest cas, totes les places estan exhaurides.

El dimecres 27 de juliol, a les 21 h, el grup Duo de Vent, dins les Nits obertes d’Ordino, actuarà a Cal Pal, a la Cortinada. La formació, composta per Ester Sanchez (flauta) i Unai Gutierrez (clarinet), oferiran el concert 'Solistes de l’ONCA en Concert' amb música variada i lleugera, amb una selecció d’obres originals i arranjaments dins de l’àmbit de la música clàssica que inclou diferents períodes i gèneres musicals, com per exemple obres d’Ornstein, Danquin, Mozart, Rossini, Villa Lobos o El Chunco. El recital és amb entrada lliure, però cal reserva prèvia trucant al tel. 878 173. També el dijous 28 de juliol, el grup Duo de vent, oferirà el mateix concert a l’Espai Columba, a Santa Coloma, a les 20 h. L’activitat és gratuïta, però cal reserva prèviatrucant al tel. 836 908.

El dijous 4 d’agost, a les 20 h, serà el torn de la Cia La Monto amb l’espectacle 'De piel' a la Farga Rossell, a La Massana. L’espectacle és una creació de Rosa Maria H. Montoliu i Jordi Claret amb una proposta que enllaça música i dansa en una actuació centrada en la pell, les sensacions i les emocions.

Etiquetes

Comentaris

Trending