La Fundació ONCA organitza vuit actuacions musicals aquesta setmana

Es repartiran entre els dies 18, 20, i 21 amb l’ON-CARRER a la capital, el cicle Engordany a Duo i les Nits d’Estiu als Museus

El DUO ADOS, format per Carlota Franch i Esteve Ticó, músics de la Jonca
El DUO ADOS, format per Carlota Franch i Esteve Ticó, músics de la Jonca

La Fundació ONCA presenta els dies 18, 20 i 21 d’agost, vuit propostes musicals a les parròquies d’Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i la Massana. El cicle ON-CARRER comptarà amb cinc actuacions a la capital i es continuarà amb el cicle Engordany a Duo. També hi haurà la participació a les Nits d’Estiu als Museus a Casa Rull, a la Massana, i al Museu Carmen Thyssen, a Escaldes.

El cicle ON-CARRER presenta l’actuació de les Antònies Darkness, format per Santi Casas, al baix i la veu, Jordi Casamajor, a la bateria, Alain Bonell, a la guitarra acústica, amb un repertori que se centra principalment en versions de pop-rock revisades sota un punt de vista més acústic i folk. Es portarà a terme al carrer Callaueta, a les 18 h. Aquest mateix dia també hi haurà el concert de La Sonsoni, a la plaça Guillemó, a les 19 h. Es tracta d’un grup de música tradicional, composat per l’Elias Porter i Josep Lizandra.

El cicle musical d’estiu continuarà a la capital el divendres, 20 d’agost, amb diverses actuacions. La primera d’elles, del duo Ismael Gonzalez, al carrer Callaueta, a les 18 h, que interpretarà versions conegudes de tots els temps. Els segons seran els B Sharp Trio, a les 19 h, a la plaça Guillemó, compost per Alex Bagaria, Cynthia Lim i Elias Porter, amb un repertori que es mou al voltant dels estàndards del jazz, passant per diverses èpoques i influències. Finalment, el darrer concert serà el de Vibran en Clau de Soul, a les 19:30 h, al Barri Antic. El grup, format per Virginia Yañez, Marc Milian i Dante Falótico ofereixen sons que neixen del soul i passen per diferents estils.

D’altra banda, pel que fa al cicle Engordany a Duo, serà la tercera setmana que hi participarà la Fundació ONCA, amb l’actuació del grup Des Accords, el dimecres 18 d’agost, a les 19 h, a la plaça d’Engordany. La formació està composta per Laia Beslduch i Raül Cañizar. El duet s’ha nodrit d’altres músics en formats diversos, aconseguint un repertori que comprèn des de la música de cambra de Bach, Haydn o Boccherini, passant per la música de saló del 1800, fins als tangos de Piazzolla.

Quan a les Nits d’Estiu als Museus d’Andorra, els dies 20 i 21 d’agost serà el torn del DUO ADOS, duo de la Jonca, format per Carlota Franch i Esteve Ticó. Els dos músics formen part de la Jove Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra i presenten dos programes diferents adaptats a cada nit. El primer d’ells se centrarà en la música popular de diversos països. Serà divendres a les 20 h, a Casa Rull. El segon, serà una visita guiada i musicalitzada al Museu Carmen Thyssen, el dissabte a les 19:30 h.

Etiquetes

Comentaris

Trending