La fira de productes portuguesos reviscola després de la pandèmia

(AMB VÍDEO) El Grup de Folklore Casa de Portugal porta de nou a la plaça Guillemó ‘O Feirao’, una mostra de gastronomia, tradició i cultura

https://www.facebook.com/plugins/video.php

Tot i que les altes temperatures han fet suar de valent sobretot als balladors, als dansaires del Grup de Folklore Casa de Portugal, en l’activa entitat lusitana del Principat hi havia aquest diumenge satisfacció per haver tornat a mostrar els productes típics del país veí, especialment de molts dels punts de les regions del nord de Portugal. ‘O Feirao’ ha reviscolat després de dos anys d’aturada obligada pels efectes de la pandèmia.

La plaça Guillemó ha viscut aquest diumenge una matinal amb aires portuguesos protagonitzada per una comunitat en què molts dels seus membres estan plenament integrats a Andorra. Això no obstant, no treu que aquestes persones, a l’emparada del grup folklòric, mantinguin ben vives les arres i les tradicions del seu lloc d’origen. D’aquí que diverses paradetes hagin mostrat productes i, especialment, elements típics de la gastronomia portuguesa.

I, evidentment, tractant-se d’un grup folklòric el promotor de la fira, del mercat, entre tast i tast de productes culinaris o d’altra mena, aquells que ho han volgut, també han pogut fer un tastet o endinsar-se en les danses típiques, en la cultura folklòrica portuguesa gràcies als balls que protagonitza el grup dirigit per Josep Lluís Carvalho.

Etiquetes

Comentaris

Trending