El Festival de Màlaga reconeix el curtmetratge ‘andorrà’ ‘Llana negra’

El projecte dirigit per Elisabet Terri és considerat el millor treball de ficció del 2021 en una secció paral·lela a l’oficial dedicada a la reafirmació del dret de les dones

Elisabet Terri amb la distinció.
Elisabet Terri amb la distinció. festival de màlaga

‘Llana negra’ i Elisabet Terri continuen recollint reconeixements per allà on passen. El Festival de Màlaga, un dels certàmens de cinema de més prestigi a l’Estat espanyol, ha considerat el curtmetratge dirigit per l’actriu establerta al Principat com a millor treball de ficció del 2021 en una secció paral·lela a l’oficial dedicada a la reafirmació del dret de les dones.

En concret, el curtmetratge protagonitzat per la mateixa Terri i la televisiva Íngrid Rubio, que a la pantalla escenifiquen dues germanes, ha estat distingit amb el Biznaga de plata a la millor ficció 2021 en la secció ‘Muestra de mujeres en escena & Afirmando los derechos de las mujeres’ de l’esmentat Festival de Málaga, que rere els Goya i el festival de Sitges, seria un dels de més ressò a Espanya. “Estic molt contenta”, ha afirmat Elisabet Terri des de la ciutat andalusa.

“Rebre un premi sempre ajuda, encara que sigui en una secció paral·lela a l’oficial”, ha destacat la directora i actriu. “Si això serveix per rebre noves propostes o encàrrecs, o que comptin amb tu, està molt bé. I sinó sempre queda al currículum”, ha remarcat Terri, que ha explicat que per a la secció en què ha estat distingida com la millor s’havien presentat 238 treballs dels quals, per a la fase final, se n’havien triat 33. ‘Llana negra’ hi era i s’ha acabat imposant.

Etiquetes

Comentaris

Trending