L’espai creatiu del comú d’Ordino es reactiva amb classes reduïdes

La Capsa estarà en marxa durant tot aquest mes de juny perquè els alumnes puguin acanar els treballs que van deixar a mitges per la pandèmia

La Capsa, l’espai de creació del comú d’Ordino, ha reprès el curs amb un nou protocol i farà classes reduïdes per adults durant tot el mes de juny a l’edifici sociocultural L’Estudi, per a que els alumnes puguin acabar els treballs que van deixar a mitges. “Ens preocupava també deixar inacabats els projectes que van fer durant el confinament, ja que aquests tres mesos han treballat molt, tot i el tancament de les instal·lacions”, ha explicat la responsable de La Capsa, Rosa Mujal.

Els professors de La Capsa no han deixat de compartir continguts i propostes plàstiques a través de la plataforma zoom i les xarxes Instagram i Facebook. La participació dels alumnes ha estat alta en altres iniciatives ciutadanes com la celebració del Sant Jordi compartint continguts creatius també a través de la xarxa. Pel que fa al programa d’exposicions s’ha reobert la mostra de dibuixos ‘Gent del poble’ de Girasol Blanco, que es podrà veure a l’escala de L’Estudi fins el 26 de juny.

Pel que fa als tallers, entren en funcionament: club foto, escriptura creativa i pintura i dibuix, aquest últim impartit per Mujal amb cita prèvia. Les classes de fotografia es faran principalment a l’exterior, aprofitant el bon temps, i als treballs d’estudi s’acollirà un màxim de quatre alumnes igual que a les aules per la resta de disciplines. Quant al nou protocol i les normes de seguretat a seguir, en tot moment caldrà portar mascareta; la desinfecció de les instal·lacions entre grup i grup amb torns de 30 minuts per evitar coincidir, i una distància d’1,5 metres entre alumnes. Aquest mes de juny no s’acceptarà cap nova inscripció per mantenir el volum actual d’usuaris del servei.

Comentaris

Trending