Escaldes-Engordany programa tres espectacles infantils

S'ofereixen de manera gratuïta en un afany de fer accessible la cultura a totes les famílies

El darrer dels espectacles serà 'El conte de Nadal'
El darrer dels espectacles serà 'El conte de Nadal' ALTAVEU

El departament de Cultura del Comú d'Escaldes-Engordany ha programat tres espectacles familiar que s'ofereix de manera gratuïta en un afany de fer accessible la cultura a totes les famílies.

El primer dels espectacles sota el nom 'Alma' ve de la mà de la ballarina andorrana, Rosa Maria Herrador, juntament amb la companyia LaMonto i tindrà lloc el dissabte 23 d'octubre a les 17 h a la Sala del Prat del Roure. La peça aborda la invasió del plàstic a la nostra societat i fa reflexionar als ciutadans sobre la "plastificació" de l'ésser humà, l'oblit progressiu del valor de mirar i donar-nos el temps necessari per sentir i observar al nostre voltant.

El dissabte 13 de novembre, a les 17 h a la Sala del Prat del Roure tindrà lloc el segon espectacle sota el nom 'Mil Bocins de terra seca', una peça que parla sobre la sequera a càrrec de la companyia Zipit Company. La terra on viuen els protagonistes és tan seca que no hi neix ni un bri d'herba. Una a una compten les gotes que surten de l'única aixeta on surt aigua.

L'últim espectacle, 'Conte de Nadal' és una adaptació del clàssic de Charles Dickens, a càrrec de Sim Salabim, tot i que el seu protagonista és un avar que odia particularment el Nadal. Ebenezer Scrooge no suporta l'alegria amb la qual els seus conciutadans viuen aquestes festes, ni les persones que pels carrers van cantant nadales. Però la seva vida donarà un tomb la nit de Nadal amb la visita de tres esperits: passat, present i futur. Un espectacle musical familiar emotiu i nadalenc que s'oferirà el 18 de desembre a les 17 h a la Sala Prat del Roure.

Comentaris

Trending