L'Esbart Laurèdia omple de ritme i humor la plaça de la Germandat amb 'Des-confitats'

És una proposta km 0, fresca i despreocupada, adaptada a la ‘nova normalitat’ després de la pandèmia del coronavirus

Comentaris

Un moment de l'espectacle.
Un moment de l'espectacle. Altaveu

L'Esbart Laurèdia ha representat, en el marc del programa 'A ritme d'estiu', l’espectacle 'des-confitats però en pijama!!!' a la plaça de la Germandat. És una proposta km 0, fresca i despreocupada, adaptada a la ‘nova normalitat’ després de la pandèmia, amb molt d’humor. Les dificultats escèniques per respectar totes les mesures sanitàries després de la crisi són l’excusa perfecte per riure i ballar en aquest període d’incertesa i preocupació.

La fresca i l'amenaça de pluja no han estat obstacle perquè la formació presentés un espectacle distès amb l'actriu Iris Orriols de mestre de cerimònies, cançons de La Trinca o el popular 'Resistirè',  i la presència d'un nom il·lustre en la història de l'Esbart com Mercè Requena. No ha faltat el contrapàs més curt i la presentació més llarga de la història amb la vall de Llumeneres inclosa. L'espectacle ha tingut referències al gel hidroalcohòlic, a la mascareta, o la utilització dels mòbils i de les xarxes socials.

El pijama té a veure amb què el novembre del 2017, dins de les dotze coreografies de l'espectacle 'Humor i dansa', l'Esbart Laurèdia va crear una 'suite' amb música de la Cobla Catalana dels Sons Essencials per interpel·lar al públic sobre la influència d'estils de dansa més moderns en alguns esbarts. Es van batejar com a 'balls de pijames' per la simplificació del vestuari. Ara han decidit recuperar-los per il·lustrar aquesta etapa de pèrdua d'hàbits i ritmes.

 

 

Comentaris (1)

Trending