Dos centenars i mig d’exemplars andorrans venuts a la Setmana del llibre en català

Els títols que més èxit han tingut han estat ‘Bel Ami’ de Guy de Maupassant i ‘Perquè no repensem el canibalisme?’ d’Albert Pijuan

La ministra de Cultura, Mònica Bonell, durant la Setmana del llibre en català.
La ministra de Cultura, Mònica Bonell, durant la Setmana del llibre en català. SFGA

Els autors andorrans han venut 247 llibres durant la participació en la 41a Setmana del llibre en català que s’ha celebrat al Moll de la Fusta de Barcelona. Els títols més venuts han estat ‘Bel Ami’ de Guy de Maupassant i ‘Perquè no repensem el canibalisme?’ d’Albert Pijuan.

La producció literària d’Andorra i el Pirineu ha estat present a la capital catalana en què s’han presentat onze novetats d’autors i editors diferents. En el marc de la Setmana del llibre en català s’han venut 247 exemplars.

Els més venuts han estat ‘Bel Ami’ de Guy de Maupassant (21 llibres) i ‘Perquè no repensem el canibalisme?’ d’Albert Pijuan (16 llibres).  Els segueixen ‘Parets de pedra seca’ d’Editorial Andorra (12 exemplars) i ‘Llegendes d’Andorra’ d’Àlvar Valls i Roser Carol (11 exemplars).

El Ministeri de Cultura, l’Associació d’Editors d’Andorra i l’Associació del Llibre del Pirineu han fet una valoració positiva de la participació del país en aquesta fira.

Etiquetes

Comentaris

Trending