‘Dones d’aigua’ s’endú el premi a millor curt internacional a Polònia i al millor director a l’Índia

En tres mesos, el videoclip ja ha guanyat 10 premis i suma 23 seleccions internacionals en festivals de tot el món

'Dones d'aigua' continua col·leccionant guardons.
'Dones d'aigua' continua col·leccionant guardons. 33POEMES

Hèctor Romance i Juli Barrero continuen recollint premis amb el videoclip Dones d'Aigua. Els dos últim han caigut aquest darrer cap de setmana provinents de Polònia, on ha estat guardonada com a Millor curt internacional, i l'Índia, amb una distinció a Millor direcció. En tres mesos, el videoclip ja suma deu premis i 23 seleccions.

El videoclip Dones d’Aigua, dirigit per Hèctor Romance amb música de Juli Barrero, ha tancat un cap de setmana amb l’adjudicació de dos premis en dos festivals diferents. El primer d’ells va arribar dissabte al vespre amb la secció polonesa del Festival FESCILMAR, que tot i ser originari de Veneçuela, a Polònia, Espanya, Argentina i Colòmbia s’hi celebren edicions particulars. En aquest certamen competien contra 27 finalistes i ha obtingut el premi a Millor Curtmetratge Internacional, premi al qual ha pogut optar en tractant-se d’un videoclip narratiu.

La cirereta al pastís va arribar la matinada de l’1 de maig des de l’Índia, en concret de la 12a edició del DADA SAHEB PHALKE FILM FESTIVAL on Romance es va fer amb la distinció a Millor direcció davant d’uns 300 finalistes.

“Tot l’equip estem encantats amb el funcionament dels videoclips, no hi ha dubte que estem superant totes les expectatives”, ha apuntat Romance que actualment acaba de gravar el seu curtmetratge Quiet. En la mateixa línia, ha assegurat que per ell “tot això del món del cinema és una novetat, i estic totalment sorprès amb l’acollida que estan tenint els dos videoclips, però especialment Dones d’aigua, que ens està fent tocar el cel d’una manera totalment inesperada”.

Aquests dos nous premis ja són 10 guardons  i 23 seleccions internacionals en 3 mesos de distribució del videoclip als festivals.

Etiquetes

Comentaris

Trending