El documental ‘Mr Hand Solo’, premiat al Boston Science Fiction Film

El festival reconeix la tasca del director Hèctor Romance, que ha recollit la història de superació del jove andorrà David Aguilar

El cartell del documental 'Mr Hand Solo'.
El cartell del documental 'Mr Hand Solo'.

‘Mr. Hand Solo’, que explica la història de superació del jove andorrà David Aguilar ha estat guardonat com a millor documental del festival Boston Science Fiction Film. Així ho ha informat la productora Imminent, responsable del film, dirigit per Hèctor Romance. El certamen se centra especialment a destacar l’obra de directors emergents de tot el món.

En el documental, s’explica la vida d’Aguiar, afectat per la síndrome de Poland a causa del qual va néixer sense l’avantbraç dret. Als 17 anys, es va construir un de mecànic amb peces d’un helicòpter de Lego, fet que li va servir per entrar al Llibre Guinness. Al llarg dels darrers anys, el jove ha anat rebent diferents reconeixements per la seva història de superació personal, com ara la medalla de plata de la Lliga Universal del Bé Públic.

‘Mr Hand Solo’ es va estrenar ara fa unes setmanes als cinemes. En l’acte celebrat a les sales d’Illa Carlemany, l’ambaixador espanyol a Andorra, Àngel Ros, va anunciar que recomanaria la candidatura d’Aguiar als premis Princesa de Girona, que reconeixen la trajectòria professional i personal de joves entre 16 i 35 anys. També coincideix amb la publicació del llibre ‘Peça a peça’, escrit conjuntament per David i el seu pare Ferran, editat per Pingüin Random House.

Comentaris (2)

Trending