Disney+ arriba a Andorra, però amb poca oferta en català

La plataforma, que inclou alguna de les franquícies audiovisuals de més èxit internacional, ja funciona al Principat després de mesos d’espera

Un televisor del país, amb l'aplicació de Disney+ ja en funcionament.
Un televisor del país, amb l'aplicació de Disney+ ja en funcionament.

L’espera ha finalitzat. Des d’aquest dimarts, els residents a Andorra poden veure Disney+, la plataforma de continguts del gegant de l’audiovisual. El Principat forma part de la nova fase d’expansió de la companyia, juntament amb bona part dels països de l’Europa de l’est. Això sí, com ja succeeix a Espanya, l’oferta de pel·lícules doblades al català és escassa, fet que ha generat, les darreres setmanes, cert rebombori a xarxes.

No es pot negar que hi havia expectació i ganes de poder accedir a Disney+ des del país. La plataforma feia molt de temps que estava disponible als Estats de l’entorn. Llançat a Estats Units el novembre del 2019, va arribar a Espanya i França el març del 2020. Però no pas a Andorra. Qui intentava accedir no podia.

Disney+ es veurà a Andorra a partir del 14 de juny.

Relacionat

Disney+ arribarà a Andorra el 14 de juny

Això ha canviat aquest dimarts. El 14 de juny era la data escollida per la companyia per a una nova fase de llançament a països com Hongria, la República Txeca, Grècia, Polònia, Turquia o Romania. I, també, a Andorra. Ho fa amb una subscripció mensual de 8,99 euros i l’opció d’una anual a 89,90, el que suposa un estalvi del 15%.

L’expectació per l’arribada de Disney+ té certa lògica. La plataforma inclou alguns dels continguts audiovisuals amb més espectadors dels darrers temps. A banda dels personatges de la mateixa factoria del ratolí, és el cas de pel·lícules i sèries de les franquícies de Marvel i Star Wars. I, en molts casos, en exclusiva. Per exemple, films com ‘El ascenso de Skywalker’, la tercera part de la tercera trilogia de la saga creada per George Lucas només es pot veure en aquest sistema. A banda, també inclou material dels estudis FOX, el que suposa, entre altres, The Simpson.

En definitiva, un catàleg potentíssim que li ha permès, abans de l’actual expansió, gairebé 138 milions de subscriptors a tot el món. Aquests bons resultats contrasten amb la davallada patida per una de les seves grans rivals, Netflix.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending