Disney+ arribarà a Andorra el 14 de juny

El cost mensual de la subscripció serà de 8,99 euros, amb una promoció inicial per tot l’any de 89,90

Disney+ es veurà a Andorra a partir del 14 de juny.
Disney+ es veurà a Andorra a partir del 14 de juny.

Ja hi ha data. Disney+, la plataforma de continguts del gegant de l’entreteniment arribarà a Andorra el 14 de juny. D’aquesta forma, es confirma el pla de desplegament anunciat ara fa unes setmanes per la companyia, que incloïa, per fi, el Principat. El cost de la subscripció mensual serà de 8,99 euros i l’anual de 89,90.

Finalment, els residents a Andorra podran tenir accés a la plataforma creada ara ja fa més de dos anys per Disney. Ho faran, també, molt més tard que els espectadors d’Espanya o França. A aquests dos països es podia seguir ja des del març del 2020. Des de llavors, però, la multinacional no havia inclòs el Principat als seus plans.

Ara, això ha canviat. Just abans de l’estiu, Disney preveu una nova fase del desplegament del canal d’streaming que inclou bona part d’Europa així com països d’Àsia i l’Àfrica. Ara, ha donat a conèixer les dates concretes del llançament. En el cas d’Andorra, el 14 de juny.

A banda, també s’ha revelat quin preu hauran de pagar els usuaris que vulguin tenir accés al servei. La tarifa serà de 8,99 euros mensuals, tot i que, com ha succeït amb altres llançaments, Disney ofereix un abonament anual que permet un estalvi: 89,90 euros.

Cal tenir en compte que el gegant de l’entreteniment ha apostat molt fort per aquest servei d’streaming. De fet, hi ha continguts amb un important nombre de seguidors que només estan disponibles a través d’aquest servei, i no només les darreres novetats sinó produccions audiovisuals de fa anys de franquícies com Marvel, Star Wars o The Simpson entre altres.

Etiquetes

Comentaris

Trending