La Diada andorrana a l'UCE analitzarà la multiculturalitat

L'edició d'aquest any de la universitat es farà del 16 al 23 d'agost a Prada de Conflent

Un moment de l'edició del 2019 de la Diada andorrana.
Un moment de l'edició del 2019 de la Diada andorrana. ARXIU

El Lycée Charles Renouvier de Prada de Conflent acollirà la 33a edició de la Diada andorrana que aquest any girarà al voltant d''Andorra i la multiculturalitat'. La jornada tindrà lloc en el marc de la Universitat Catalana d'Estiu (UCE) que tractarà el tema de 'Construir el país en llibertat'.

La Universitat Catalana d’Estiu és des de fa cinquanta anys un espai de llibertat i de trobada d’estudiants, professors, professionals, polítics i assistents en general dels set territoris que conformen els Països Catalans: l’Alguer, Andorra, Catalunya, Catalunya Nord, la Franja de Ponent, les Illes Balears i el País Valencià. Durant set dies Prada i la comarca del Conflent acullen una de les manifestacions culturals de més pes i projecció de Catalunya Nord i s’hi poden sentir tots els accents de la nostra parla.

Tothom hi és acollit: els més menuts fins a catorze anys van a l’Esplai, de quinze a disset anys van a la Universitat Jove, i de divuit en endavant (sense límit d'edat) participen als cursos, seminaris, jornades, tallers, debats, actes commemoratius, homenatges, excursions, espectacles de teatre, música clàssica, música tradicional, rock, cançó i cinema.

L'organització de la Diada andorrana va a càrrec de la Societat Andorrana de Ciències (SAC) que edita posteriorment un recull de les ponències. L'edició del 2019 va tractar sobre els reptes de l'economia circular.

Comentaris

Trending