Cultura obre els terminis de presentació per als premis Carlemany i Martí i Pol

Estan organitzats per l'Àrea de Lectura Pública i per la Biblioteca Pública de Govern

El guanyador del darrer Carlemany, Lluís Prats.
El guanyador del darrer Carlemany, Lluís Prats. ARXIU

El ministeri de Cultura i Esports ha anunciat aquest dilluns les bases de dos premis literaris: el Carlemany i el Miquel Martí i Pol.  En el cas del primer guardó, la setmana passada es va donar a coneixer el guanyador que va ser Lluís Prats.

L’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques organitza el premi Carlemany per al foment de la lectura 2021. Al concurs es poden presentar obres d’una extensió mínima de 120 fulls DIN A-4, (2.100 caràcters per full), per una sola cara i enquadernats. La dotació del premi és de 8.500 euros aportats pel Govern d’Andorra i Grup 62 i es preveu la publicació de l’obra guanyadora per part de Columna Edicions.

La Biblioteca Pública del Govern organitza el 24è Concurs de Poesia Miquel Martí i Pol, al qual poden participar totes les persones residents a Andorra, majors de 18 anys. El concurs és de tema lliure i consta de dues categories: una de poema, amb una extensió màxima de 40 versos i una altra de recull de poemes o poema llarg, amb un mínim de 41 versos i un màxim de 400. Els premis del concurs són de 300 euros per al millor poema i de 1.200 euros per al millor recull, a més d’un accèssit per a cada categoria consistent en un lot de llibres.

Etiquetes

Comentaris

Trending