Cultura estrena tres jocs virtuals relacionats amb la cultura del país

La iniciativa estarà disponible aquest divendres amb diferents nivells de dificultat i s’han integrat explicacions a les respostes per ampliar els coneixements dels participants

Cartell de la iniciativa impulsada pel ministeri de Cultura i Esports
Cartell de la iniciativa impulsada pel ministeri de Cultura i Esports Govern d'Andorra

L'àrea de Museus i Monuments del ministeri de Cultura i Esports enceta una nova campanya relacionada amb els jocs virtuals per conèixer els museus, l’art i la cultura del Principat. De la mateixa manera que ja es va fer durant el període de confinament voluntari, s’ha recuperat la iniciativa i s’han introduït tres nous jocs de preguntes sobre cultura d’Andorra i les històries narrades als museus.

Aquesta vegada les preguntes dels jocs estan classificades en tres nivells: un de fàcil, pensat per participar en família; un d’intermedi, amb preguntes més difícils, i un d’expert, per posar a prova al màxim els coneixements dels jugadors. En aquests nous reptes s’ha combinat la part lúdica de les preguntes del concurs amb explicacions a les respostes i les temàtiques de les qüestions. D’aquesta manera, els participants podran ampliar els coneixements a mesura que avancen a les diferents propostes.

Els tres reptes estaran disponibles a l’apartat ‘activitats’ del web www.museus.ad a partir d’aquest divendres. Per accedir-hi només caldrà clicar a l’enllaç que hi haurà a l’entrada de ‘#elsmuseusdonenjoc #tambédesdecasa’ i, un cop dins, escriure el nom de jugador amb el qual es vol participar i començar a jugar.

Etiquetes

Comentaris

Trending