El congrés de novel•les d’espies d'Andorra completa un cartell amb destacats escriptors

Serà la primera trobada d’aquest tipus que es fa a Europa i l’objectiu és convertir el Principat en la referència continental d’aquest gènere literàri

Belén Montero serà l'aportació andorrana a la trobada.
Belén Montero serà l'aportació andorrana a la trobada. Altaveu

Coneguts autors de novel·les d'espionatge, així com antics membres de serveis secrets participaran del 16 al 19 de novembre en el primer congrés literari d’escriptors d’aquesta temàtica, L’objectiu és convertir Andorra en la referència europea de les novel·les d’espies. La iniciativa és del Club Le Carré.

Serà el primer congrés d’aquest tipus que se celebra a Europa i comptarà amb un cartell de luxe. Han confirmat la seva presència Rafael Guerrero, José Luis Caballero, Carlos Carnicer o Belén Montero del Rio, autora de ‘Cloacas de lujo.

L’autora, resident a Andorra, la defineix com una novel·la, carregada d'intriga, suspens, passió, erotisme, desamor i amb dues històries paral·leles. És un llibre de 700 pàgines que ha trigat quatre anys en escriure. Pel que fa a José Luis Caballero ha escrit ‘Como lágrimas en la lluvia ‘(1996), thriller ambientat a Barcelona i Palma de Mallorca, ‘Las cartas de Antioquía’ (2005), un viatge a través de la història i el temps fins a la convulsa Jerusalem de fa dos mil·lennis, El espía imperfecto’ (2009) i ‘La ruta de los contrabandistas (2009).

El Club Le Carré reuneix escriptors espanyols de novel·les d'espies, presidit per Fernando Martínez Laínez.  Durant el congrés es presentarà el Premi Principat d’Andorra de Novel·la.

Etiquetes

Comentaris

Trending