La conferència d’Stefano Mancuso del cicle Transversal es farà el 8 de novembre

La ponència s’havia de celebrar fa uns dies, però es va haver d’ajornar perquè el professor va contagiar-se amb la Covid-19

Stefano Mancuso.
Stefano Mancuso.

El prestigiós científic Stefano Mancuso oferirà el proper 8 de novembre la conferència que es va  haver d’ajornar el mes d'octubre per malaltia del ponent, corresponent al cicle ‘Transversal’ organitzat pel comú d’Escaldes-Engordany. En el seu dia, no es va poder celebrar perquè el ponent havia agafat la Covid-19. Des de la corporació es recomana fer una inscripció prèvia vist l’interès que ha aixecat l’acte.

La conferència tindrà lloc a les set de la tarda del 8 de novembre a la sala d’actes del comú. Mancuso és científic i divulgador. És pioner i una de les màximes autoritats mundials en el camp de la neurobiologia vegetal i un gran defensor de la intel·ligència i la sensibilitat de les plantes. És professor titular de la Universitat de Florència, professor titular de l'Acadèmia Georgoli, dirigeix el Laboratori Internacional de Neurobiologia Vegetal amb oficines a Florència, Kitakyushu, Bonn i París i és membre fundador de la International Society for Plant Signaling & Behavior. Ha publicat més de 250 articles científics en revistes internacionals i diversos llibres amb els quals ha aconseguit premis com el "Wissenschaftbuck des Jahres" del Ministeri de Ciència i Tecnologia d'Àustria al millor assaig científic de l'any (2016) o el Premi Galileo 2018, el guardó més prestigiós de no-ficció científica.

La conferència estava prevista fa uns dies, però es va haver d’anul·lar. Mancuso patia la Covid-19 i no es va poder traslladar al país. Ara es recuperarà, vist l’interès que ha generat. Per això, el comú recomana una inscripció prèvia a l’oficina de turisme.

El cicle Transversals seguirà el dilluns 14 de novembre amb la conferència ‘Posthistòria. Realitat i identitat en l’era d’internet’, a càrrec d’Almudena Hernando, i l’espectacle de titelles ‘Identitats’, a càrrec de la Companyia Rocamora Teatre, el dimarts 15 de novembre, a les 19 hores, a la sala  d’actes del Comú d’Escaldes-Engordany. L’accés és gratuït.

Comentaris

Trending