El concert de José Luis Perales, plat fort de la Temporada d’Andorra la Vella

L’artista portarà la seva gira de comiat al Centre de Congressos de la capital el 28 de novembre

Presentació de la Temporada Andorra la Vella.
Presentació de la Temporada Andorra la Vella.

El reconegut artista, José Luis Perales, encetarà la Temporada Andorra la Vella amb un concert el dia 28 de novembre. L’esdeveniment es farà al Centre de Congressos de la capital, a les 20 h, mantenint l’horari que era habitual. Durant els tres espectacles que es faran, amb la possibilitat d’un quart, es tindrà aforament complet a l’espai, amb acreditació de vacunació, o una prova negativa de les hores prèvies.

Perales, que està portant a terme la seva gira de comiat, aterrarà a Andorra la Vella per encetar la temporada, que consistirà amb tres espectacles. A cavall entre 2021 i 2022, tindrà lloc un concert d’òpera i una obra de ballet, que completaran l’oferta cultural de la capital per als pròxims mesos. “És una molt bona oportunitat per tenir un cartell d’artistes de primer nivell”, ha assegurat la cònsol major, Conxita Marsol.

Aquesta 27a edició de la Temporada tindrà dos esdeveniments durant novembre i desembre, i un que es farà al gener de 2022. “Així ens assegurem que no queda cap any sense tenir actuació”, ha afirmat el director artístic, Josep Maria Escribano. Com és comú en aquesta cita, es porten concerts i actuacions diverses dintre de la música i la dansa. Per això, el segon concert serà el del tenor d’orquestra, Joseph Calleja el quatre de desembre i, per finalitzar, el Béjart Ballet de Lausane el 27 de gener.

 “Moure aquesta companyia no és senzill, i el nostre escenari no és el més adequat per ells, però hem aconseguit que vinguin”

L’actuació de Perales, tal com ha explicat Escribano, serà un concert harmònic, on el cantautor farà un repàs pels grans èxits de la seva llarga trajectòria, fent honor al títol de la gira “Baladas para una despedida”. Joseph Calleja, tenor maltès, presentarà les obres més cèlebres del compositor Maltovani, “és un artista de primera categoria”, ha afirmat Escribano. Per últim, el Béjart Ballet acudirà per segona vegada al Principat, en aquesta ocasió amb un espectacle que és un homenatge al seu fundador, Maurice Béjart, i que consistirà en coreografies pròpies. “Moure aquesta companyia no és senzill, i el nostre escenari no és el més adequat per ells, però hem aconseguit que vinguin”, ha explicat el director artístic.

La Temporada, que espera tornar a la normalitat com més aviat millor, valora incloure una quarta actuació que es faria cap al febrer, “però que encara no hi ha res tancat”, ha afirmat Marsol. Hi ha diverses propostes sobre la taula que segueixen la línia de les actuacions, i que se centrarien en un músic, “un violinista o un pianista”.

L’aforament al Centre de Congressos serà del 100%, com és habitual en els últims temps comptant amb pauta de vacunació, o PCR o TMA. En cas que durant el transcurs de la Temporada hi hagués cap problemàtica que dificultés l’assistència, la directora de comunicació i marca de MoraBanc, Mireia Maestre, ha explicat que “no es cancel·laria el concert”. La solució aportada és que es retornarien els passis, “sempre en ordre del dia de compra”. Les entrades, que es posen a la venda demà, ronden entre els 25 i 45 euros, depenent de la platea escollida i del concert.

Comentaris (6)

Trending