El concert d’homenatge a Joan Roure, tret de sortida al cicle de recitals de l’institut de la Música

Fins al mes de juny s'han programat un total de 6 concerts amb la voluntat d'integrar-lo dins de la vida cultural de la parròquia

Comentaris

L'Institut de Música d'Andorra la Vella té la seva seu al centre cultural de La Llacuna.
L'Institut de Música d'Andorra la Vella té la seva seu al centre cultural de La Llacuna. ARXIU / COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Andorra la Vella té una nova proposta cultural a la parròquia: el cicle de recitals que impulsa l'Institut de Música. En total, hi ha programats sis concerts que començaran amb l'homenatge a Joan Roure. A través de les diferents propostes es podrà sentir estils variats i que, fins i tot, toca les noves tecnologies.

L’Institut de la Música d’Andorra la vella ofereix per primera vegada un cicle de recitals que donarà el tret de sortida aquest dissabte, a les 18 hores al Centre de Congressos de la capital, amb el concert d’homenatge a Joan Roure, amb la col·laboració de l’Esbart dansaire d’Andorra la Vella i l’Orfeó andorrà. La voluntat d’aquest és integrar l’Institut en la vida cultural de la parròquia amb accés gratuït i obert a tothom.

Presentació del concert homenatge al mestre Roure.

Relacionat

Andorra la Vella homenatja Joan Roure, figura clau en la cultura musical del país

La segona cita serà el 30 d’abril, a les 17.30 hores, a l’església de Sant Esteve amb un concert de cambra. El seguirà el recital a l’església de Santa Coloma amb un altre concert de cambra, però aquest cop d’acordió que tindrà lloc 7 de maig a les set de la tarda. La següent parada serà al Centre de Congressos, el 24 de maig, on els alumnes andorrans compartiran escenari amb integrants del Conservatori d’Igualada amb la representació de dos espectacles de piano amb música de Jordi Domènech: Nem a endreçar les golfes i Nem a la fira.

La sala d’actes del Centre Cultural La Llacuna és l’indret escollit per la penúltima cita del cicle el 27 de maig a les 19 hores. Posarà punt final un projecte que s’ha batejat com a Rooftop freqüències i que es basa amb música creada a partir de les noves tecnologies. Un darrer recital que tindrà lloc a la terrassa del Centre Cultural La Llacuna el 21 de juny a les 18.30 hores.

Etiquetes

Comentaris

Trending