El cicle ON-CARRER dona el tret de sortida a Encamp

La Fundació ONCA també s’estrena a les Nits d’estiu als museus d’Andorra amb l’actuació de Jordi Gendra, ‘Música de Cambra per a dues flautes travesseres’ al Museu Nacional de l’Automòbil

El participant a l'ON CARRER, Joan Acoustic Simulator
El participant a l'ON CARRER, Joan Acoustic Simulator

El cicle ON-CARRER inicia la seva ruta i dona el tret de sortida avui dilluns a la parròquia d’Encamp. D’altra banda, la Fundació ONCA s’estrena el proper dijous, 15 de juliol, a les Nits d’estiu als museus d’Andorra amb l’actuació de Jordi Gendra, anomenada ‘Música de Cambra per a dues flautes travesseres’, que tindrà lloc al Museu Nacional de l’Automòbil.

El cicle ON-CARRER comença a Encamp amb quadre actuacions els dies 12, 13, 14 i 15 de juliol. La primera serà avui amb Joan Acoustic Simulator a les 15 h a la plaça de l’església del Pas de la Casa. Dimarts serà el torn d’Alberto Herrera Trio, format per Alberto Herrera, Teo Herrera i Edu Cabrera, a les 19 h a la plaça Sant Miquel d’Encamp. El 14 de juliol es podrà escoltar Quim Salvat, amb ‘Quan la música pot anar més enllà’, a les 19 h a la plaça Sant Miquel i, dijous s’escoltarà a Jordi Gendra, ‘Sessió DJ’ a les 12 h al Pas de la Casa.

Pel que fa al cicle de les Nits d’estiu als museus, aquest divendres, 16 de juliol a les 20h al Museu de l’Automòbil, es podrà escoltar el duet Jordi Gendra, amb ‘Música de Cambra per a dues flautes travesseres’. L’agrupació formada per Jordi Gendra i Mariano Bas, interpretarà un repertori clàssic amb obres de compositors reconeguts com Wolfgang Amadeus Mozart o Ludwig van Beethoven.

Etiquetes

Comentaris

Trending