El cicle ‘Geografies’ arriba a l'equador amb el fenomen coreà de la cultura pop

‘Hallyu, l’onada coreana’, a càrrec de Uhjeen Lee introduirà al públic en un estil que s'ha imposat a tot el món

Una de les conferències del cicle.
Una de les conferències del cicle. COMÚ D'ORDINO

El cicle cultural Geografies dedicat a Corea arriba a l’equador aquest dimarts després que el passat 10 de maig comencessin les conferències amb Josep Manel Brañas per analitzar el ressorgiment econòmic d’aquest país. Aquest vespre, és el torn de l’andorrà Juanjo Padrós, director i de la Federació Andorrana de Taekwondo, membre executiu de la European Taekwondo Union i director de la revista The Esport.

 L’andorrà ofereix a les set de la tarda, a l’Auditori Nacional, la conferència ‘El taekwondo, identitat coreana’ per conèixer la història, l’essència i la filosofia d’aquest art marcial lligat a iniciatives humanitàries, a més de la seva dimensió social i religiosa. ‘Hallyu, l’onada coreana’, a càrrec de Uhjeen Lee introduirà al públic en el renaixement de la cultura pop, a través del K-pop, el K-beauty i el K-drama, un estil propi que s’ha imposat a tot el món. La cita serà aquest dimecres, amb la doctora de la UB i directora de Comunicació de l’Associació Coreana de Catalunya, Lee.

Enrique Garcelán, director de CineAsia, organitzadors del Korea Fest Bcn, és un altre dels convidats de luxe que participa al cicle, el dijous amb la conferència ‘Història i evolució del cinema coreà’ amb una introducció a la indústria cinematogràfica i la seva projecció internacional.

Etiquetes

Comentaris

Trending