Els Castellers d’Andorra, protagonistes de l’actuació a Barcelona per l’11 de Setembre

El grup compartirà plaça (el Parc Central del Poblenou) amb el grup de la ciutat comtal i els de Cerdanyola i, ja el dia 1 d’octubre, participarà en la III Diada Internacional que tindrà lloc a París

Foto de grup dels Castellers d'Andorra a les escales de la Casa de la Vall.
Foto de grup dels Castellers d'Andorra a les escales de la Casa de la Vall. ARXIU

Els Castellers d’Andorra tornen a l’activitat. El grup serà un dels protagonistes de la diada que tindrà lloc el pròxim diumenge a Barcelona, per celebrar la Diada Nacional de Catalunya. Ja a l’octubre, tenen previst participar en la III Diada Castellera Internacional que tindrà lloc a París, amb altres quatre colles més.

La primera cita per al grup andorrà arribarà diumenge. A les dotze del migdia, tindrà lloc una actuació de tres colles en el marc de l’11 de Setembre. Serà al Parc Central del Poblenou. A banda dels del Principat, també hi participaran els Castellers de Barcelona, els amfitrions, i els de Cerdanyola.

L’altra gran cita tindrà lloc l’1 d’octubre. La plaça de la Font de París acollirà la III Diada Castellera Internacional, amb fins a cinc colles de diferents indrets lluny de Catalunya. A banda de l’andorrana, hi haurà els Castellers de Londres, els amfitrions, els Xiquets de Copenhaguen i la Colla Castellera de Madrid.

Comentaris

Trending