Els Castellers d’Andorra, la millor colla de la III Diada Internacional

La jornada s’ha celebrat a Tarragona com a un dels actes previs al Concurs d’aquest diumenge i ha comptat també amb els Geperuts de París, els Xiquets de Copenhagen, la Colla de Madrid i els de Londres

Els pilars de tancament de la jornada.
Els pilars de tancament de la jornada. P.R.

Els Castellers d’Andorra han participat aquest dissabte a la III Diada Internacional de colles que s’ha celebrat a Tarragona, com un dels actes previs a la gran jornada anual d’aquest àmbit de la cultura popular: el Concurs que tindrà lloc diumenge a la Tarraco Arena Plaça. Ho han fet conjuntament amb quatre grups més i han quedat en primera posició. L’esdeveniment ha comptat amb una notable presència de públic.

Enguany, la Diada comptava amb la participació, andorrans a banda, de la Colla de Madrid, els castellers de Londres, els Xiquets de Copenhagen i els Geperuts de París. Els del Principat han fet una bona actuació, descarregant un 4 de 6 i completant un 3 de 6. Això els ha servit per ser el grup que millor puntuació ha obtingut.

En segona posició ha quedat la colla de la capital d’Espanya i, en tercera, els parisencs. L’actuació s’ha culminat amb una 4 de 6 conjunt entre els diferents grups i els tradicionals pilars de tancament.

L’acte ha servit com a pròleg del gran esdeveniment del món casteller. Aquest diumenge, la Tarraco Arena Plaça acollirà el Concurs amb les principals colles catalanes.

Etiquetes

Comentaris

Trending