La cantant ESE publica el seu nou single ‘Planeta Gris’

Amb un sentit més metafòric, és la segona cançó del seu futur disc ‘A flor de piel’, que espera poder presentar aquest mateix any

ESE en una imatge promocional.
ESE en una imatge promocional. Tais Daems

Sara, més coneguda artísticament com a ESE, ha presentat la darrera setmana el seu nou single ‘Planeta Gris’. És la segona cançó del nou disc que està preparant, ‘A flor de piel’, que espera poder publicar al llarg d’aquest any. Amb la melodia alternativa i independent que la caracteritza, ESE aborda el procés de creació i d’inspiració a través d’un sentit metafòric.

“És el segon final que trec, i forma part del disc que he estat treballant i que espero que es pugui publicar aquest any”, explica ESE. Arriba després de ‘Caramelo’, primer single que va publicar fa sis mesos, i que ja va tenir una molt bona acollida. Ara, amb ‘Planeta Gris’, sembla que les reaccions també estan sent positives. En ambdós casos, la producció ha anat a càrrec de Kquimi Saigi. ESE, tot i això, té clar que és una artista emergent i independent, i que li queda camí per recórrer. Però, això no l’atura.

 

Amb ‘Planeta Gris’ ha deixat una mica enrere el desig i la idealització de l’atracció que es podia veure a ‘Caramelo’ i aborda la metàfora. Ho fa parlant de la lluna, “però en el seu sentit espiritual, més fantasiós, parlant de la inspiració en aquest món oníric en el qual els artistes ens hem d’introduir per poder crear aquesta sensació”. De fet, confessa que és una de les seves preferides del disc que està preparant. “Em va sortir molt fluidament, no em vaig bloquejar i la vaig gaudir molt”, explica ESE. Una de les coses que més li va agradar, afegeix, “és parlar d’un espai oníric i no tant d’una relació personal”.

Tant li va agradar, que el nom del disc sorgeix d’aquesta cançó precisament. A la primera frase de ‘Planeta Gris’ es pot escoltar “Tuve el placer de conocerte, aun te conservo a flor de piel”. ESE confessa que li va agradar aquell ‘A flor de piel’, i així es va quedar. Es tracta d’un recull de deu cançons que, segons afirma, són molt dinàmiques. “Totes han anat naixent progressivament, i parlen sobretot d’emocions, són vivències personals, escrits que ja tenia i que he anat a buscar a llibretes amb poemes i altres coses, llavors és molt personal”.

Etiquetes

Comentaris

Trending