Canillo organitza sis concerts de cambra durant aquesta tardor

Enguany s’oferirà per primera vegada l’estrena absoluta d’una obra, composta expressament pel jove compositor francès Corentin Boissier

Una imatge del 'trio Claret'
Una imatge del 'trio Claret' Comú de Canillo

Els Amics del Cambra Romànica, juntament amb el comú de Canillo han presentat el ‘V Cicle Cambra Romànica’, que reunirà sis concerts de cambra gratuïts durant sis setmanes consecutives a la tardor del 2020. Com a novetat, s’oferirà per primera vegada l’estrena absoluta d’una obra, composta expressament pel jove compositor francès Corentin Boissier. A més a més, es reduirà l’aforament dels espectacles i s’aplicaran les mesures sanitàries necessàries per evitar la propagació del coronavirus.

L’associació ha declarat que han fet “un esforç addicional per la programació d’un cicle que segueix donant oportunitats als joves, als grups consolidats i per oferir al públic andorrà música de cambra d’excel·lent qualitat” i ha afegit que “no perdem de vista l’objectiu de ser un referent pels grups locals que, cada vegada més, tenen l’interès d’oferir música sota el paraigua del ‘Cambra Romànica’”.

Així doncs, la iniciativa oferirà els primers concerts a Andorra d’un quartet de corda amb músics andorrans sota el nom de Quartet Madriu, així com el trio que agrupa Gerard Claret i els seus dos fills al violí, viola i violoncel, concerts dedicats a Beethoven amb un recital del pianista Nicolas Licciardi, el quartet de violoncels encapçalat per Jordi Albelda Santamargarita o la jove soprano andorrana Maria Solé en un recital líric.

Etiquetes

Comentaris

Trending