La campanya ‘Canya als museus’ s’impulsa amb creadors, artistes i productors del país

La quarta edició té l’objectiu de dinamitzar els espais i oferir activitats diferents per visitar-los d’una manera innovadora i atractiva

Cartell de la iniciativa.
Cartell de la iniciativa.

L’Àrea de Museus i Monuments del ministeri de Cultura presenta la 4a edició de Canya als museus, la programació d’activitats dels museus gestionats pel Govern que té l’objectiu de dinamitzar els espais i oferir activitats diferents per visitar els museus d’una manera innovadora i atractiva.

La programació que ara es presenta té una durada de febrer a juny d’enguany i aborda múltiples temàtiques per connectar amb audiències diverses, tot i que es fa un èmfasi especial en l’art romànic, amb la 2a edició de les Jornades d’art romànic.

Així mateix, la proposta d’activitats manté els tastos de productors locals i propostes més agosarades, com el taller de maquillatge de fantasia, una xerrada sobre l’art del tatuatge i microteatre reflexiu. Les activitats programades, també proposen fer una nova mirada en clau de gènere a la Farga Rossell des d’una òptica femenina. Les diverses propostes s’han impulsat en col·laboració amb creadors, artistes i productors d’Andorra.

La majoria de les activitats tenen un aforament restringit per les limitacions arquitectòniques dels museus, però també per oferir una experiència de qualitat a l’espectador. Per aquest motiu, cal fer reserva prèvia amb una antelació màxima de 15 dies aquí o al telèfon (+376) 836 908.

La 4a edició de la proposta agafa el relleu de la 3a, que es va celebrar del setembre 2022 al gener del 2023, on hi van passar un total de 1.088 assistents per les múltiples activitats programades. La majoria de les propostes s’han omplert amb públic del país, que ha assistit a més d’una activitat. Per tant, s’ha fidelitzat la participació dels ciutadans. Una de les activitats que va tenir més acollida va ser el festival de màgia de l’Era del Raser, que es va celebrar del 8 al 16 d’octubre del 2022.

Etiquetes

Comentaris

Trending