Benchluch es marca l’objectiu de donar a conèixer a la Unesco, Andorra i la comissió nacional

El nou president de la CNAU afirma en el seu primer acte públic que és una fita ambiciosa però que es pot assolir amb treball

Comentaris

El president de la CNAU, Salomó Benchluch amb la cònsol menor de Sant Julià, Mireia Codina.
El president de la CNAU, Salomó Benchluch amb la cònsol menor de Sant Julià, Mireia Codina. B.N.

El president de la Comissió Nacional Andorrana per la Unesco, Salomó Benchluch ha dit que el principal objectiu que s'ha marcat es donar a conèixer l'entitat a l'organisme internacional i també el país. "És un objectiu ambiciós però que es pot assolir amb treball". Benchluch ha recordat la seva vinculació a la cultura i la seva etapa com a conseller al comú d'Escaldes-Engordany.

El nomenament de Benchluch ha tancat una etapa amb el càrrec vacant. S'ha incorporat el de vicepresidenta que ocupa Cristina Rico. En el seu primer acte ha volgut destacar que un espai com la Casa Comuna de Sant Julià de Lòria aculli una exposició d'obres d'art. "És difícil trobar espais com aquest a Andorra que puguin encabir més de dues centes obres".  El nou president ha explicat que es volen organitzar exposicions a les diverses parròquies amb unes quaranta o cinquanta obres de pintura i d'escultura.

La Comissió Nacional té l’objectiu de promoure les activitats relacionades amb el món de l’educació, la ciència, la cultura i la comunicació, impulsar la cooperació entre les persones que treballen en pro del progrés en aquests camps. La Unesco, com a organització de les Nacions Unides per a l’educació, la ciència, la cultura i la comunicació, va ser creada el 1946. De conformitat amb la seva vocació, es proposa de “contribuir al manteniment de la pau i de la seguretat cenyint, mitjançant l’educació, la ciència i la cultura, la col·laboració entre les nacions”

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending