El Béjart Ballet torna a Andorra amb un espectacle festiu i peces curtes

El director de la companyia, Gil Roman vol que "els espectadors gaudeixin durant una hora i quart" que tindrà un final molt emotiu amb cançons de Brel i Barbara

Una coreografia del Béjart Ballet.
Una coreografia del Béjart Ballet. BÉJART BALLET LAUSANNE

El Béjart Ballet Lausanne actua aquest dijous (20 h) al Centre de Congressos d'Andorra la Vella en el marc de la Temporada de Música i Dansa. La companyia torna tretze anys després de la seva primera actuació el 20 d'octubre del 2009. En aquella ocasió, van interpretar peces com 'L'ocell de foc'  o 'Ce que l’amour me dit'Ara oferiran un repetori diferent segons han explicat en roda de premsa.

L'espectacle 'Pièces curtes', es va estrenar al Festival Coni Città della Musica (Itàlia) l'any passat i consisteix en coreografies de temes com la 'Sonate nº 5', amb música de Bach, 'MutationX' de Jackie Gleason, 'Dibouk' -un tema tradicional jueu- o els més moderns 'Ne me quitte pas''  o 'Quand on n’a que l’amour' (Jacques Brel) i cançons de Barbara. El programa, segons ha explicat el director de la companyia, Gil Roman  "té un fil conductor, que pretén oferir un viatge per l’univers de Maurice Béjart".

Roman ha mostrat la seva satisfacció per estar a Andorra una altra vegada. En aquesta ocasió ,però, no es veurà cap peça signada per ell. “L'organització ens havia demanat aquesta vegada peces de Maurice Béjart”. La companyia ha vingut amb 16 ballarins i amb protagonisme especial per un home amb un solo molt tècnic sobre música de Ferrari. "Vull que sigui una nit festiva sense cap peça complicada i l'objectiu és que la gent gaudeixi durant una hora i quart". La part més festiva serà la darrera amb Brel i Barbara.

El director ha explicat que la companyia està representant un espectacle més llarg però que requereix la participació de tots els ballarins, més d'una trentena. La companyia té altres espectacles en el seu repertori com 'Le Presbytère n'a rien perdu de son charme, ni le jardin de son éclat' ('Ballet for Life'), un homenatge a Queen i a Mozart.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending