L’ArtCamp ‘Colors per al planeta’ arriba als Emirats Àrabs Units

Fruit de la col·laboració amb el projecte d’Andorra, també hi pren part una artista del Principat, Mireia Tarrés

Comentaris

Inauguració de l'exposició a Ajman.
Inauguració de l'exposició a Ajman.

L'ArtCamp 'Colors per al planeta' s'exposa fins el dia 21 a Ajman, Emirats Àrabs Units. L’activitat té lloc a la Universitat d’Ajman. Hi participen 25 artistes procedents de països àrabs. Fruit de la col·laboració amb el projecte d’Andorra, també hi pren part una artista andorrana, Mireia Tarrés, que també va participar a l’ArtCamp Andorra el mes de juliol passat.

La inauguració va comptar amb la presència de Karim Seghir, rector de la universitat d’Ajman, el director general del Departament de turisme d’Ajman, Saleh Mohamed Al Geziry, principal espònsor de l’esdeveniment i Jean-Michel Armengol, secretari general de la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO (CNAU). Hedva Ser, ambaixadora de bona voluntat de la UNESCO per a la diplomàcia cultural i padrina del projecte des de l’edició 2012 va fer arribar el seu discurs enregistrat i s’espera que pugui ser present a la cloenda.

L’any 2008, la CNAU va organitzar la primera edició de l’ArtCamp Andorra 'Colors per al planeta'. Es tracta d’una trobada internacional d’artistes dels cinc continents que te lloc cada dos anys. A més de la creació artística, durant la seva estada a Andorra els participants fan intercanvis destinats a promoure i respectar el foment de la diversitat de les expressions culturals. Aquest projecte, concebut i desenvolupat a Andorra ha despertat l’interès fora de les nostres fronteres. En aquest sentit, Malta, amb l’assessorament de la CNAU, ja ha organitzat tres edicions (2015, 2017 i 2019).

Etiquetes

Comentaris

Trending