Andorra la Vella torna a animar els eixos comercials amb concerts i espectacles infantils a l'agost

Els dimarts i dijous tindran lloc les actuacions destinades als adults, mentre que dilluns és el dia escollit per a les propostes pels més petits de les cases

L'espai que el comú d'Andorra la Vella aprofita per fer concerts i dinamitzar els eixos comercials a l'estiu.
L'espai que el comú d'Andorra la Vella aprofita per fer concerts i dinamitzar els eixos comercials a l'estiu. Toni Solanelles

Ritmes, capital musical torna a Andorra per dinamitzar els eixos comercials durant el mes d'agost. Els dimarts i dijous es podran sentir diferents propostes musicals d'estil ben diferents, mentre que dilluns és el dia dels més menuts que podran gaudir d'actuacions amb la família.

Per setè any, els diferents eixos comercials d’Andorra la Vella tornaran a tenir un dinamitzador cultural per animar les compres. D’aquesta manera, la plaça de l’antiga caserna de bombers serà la seu cada dimarts i dijous del mes d’agost a les 19.30 hores d’actuacions musicals. De fet, es tracta la porta d’entrada i el nexe d’unió entre l’avinguda Meritxell, Riberaygua i Travesseres i Fener Bulevard.

Sota el títol Ritmes, capital musical, per l’escenari passaran, entre altres, tributs i homenatges, versions dels 60 i 70, també dels 80 i 90, cançó francesa, rock and roll, rumba o jazz, blues i swing.

A tot això si suma cada dilluns a les 19 hores i en el mateix espai s’oferiran espectacles infantils perquè tota la família pugui gaudir cantant i ballant.

Etiquetes

Comentaris

Trending