Andorra la Vella iniciarà el 20 de març el cicle de primavera d’espectacles infantils

La temporada inclou 'Libèl·lula', el muntatge de contes ‘El secret de la Detectiva Klaus’ i l’obra multidisciplinar ‘Monstres’, i les representacions es faran amb les preceptives mesures sanitàries i les entrades es vendran exclusivament per internet.

Comentaris

Els espectacles es faran al Teatre Comunal.
Els espectacles es faran al Teatre Comunal. CENTRE HISTÒRIC

La temporada de primavera de teatre infantil del comú d’Andorra la Vella, adreçat al públic familiar, es posa en marxa el proper 20 de març. Serà  amb l’espectacle d’humor i pallassos 'Libèl·lula', de Toti Toronell, que amb el seu teatret de fira presenta un espai on ell fa tots els papers.  

El cicle segueix el 24 d’abril amb Engruna teatre i el seu 'El secret de la  Detectiva Klaus', un espectacle que a través del teatre fa un viatge per  alguns dels contes més coneguts pels infants, com La caputxeta vermella, el Patufet o Hansel i Gretel.  La temporada es tancarà el 15 de maig amb 'Monstres', la darrera estrena  de la Companyia Riguel. Es tracta d’un muntatge que amb bruixes i monstres ajuda l’espectador a entendre i acceptar les pròpies debilitats, fortaleses i emocions.  

Els tres espectacles es representaran al Teatre Comunal en dues funcions  cadascun, a les 16.30 i a les 18.30 hores. L’aforament està adaptat als protocols sanitaris i la venda d’entrades, que ja està oberta, es farà en nuclis de butaques, amb la separació reglamentària d’1,5 metres per garantir la distància de seguretat. L’ús de la mascareta, a més, serà obligatori durant tota la funció.   El dia de la representació, a més, els accessos i sortides de la sala es faran de manera ordenada per assegurar el distanciament entre els assistents i la sala es desinfectarà abans i després de cada passi.  

L’entrada és gratuïta per als infants (cal treure el tiquet tot i ser de franc) i  té un preu de quatre euros per als adults. Els tiquets es poden adquirir únicament per Internet, a www.andorralavella.ad/entrades. S’aconsella als assistents que no imprimeixin l’entrada i que el dia de la representació  la presentin amb un dispositiu mòbil. 

Etiquetes

Comentaris

Trending