Andorra protagonitza la novel·la negra 'Le mystère de la grotte oubliée'

La genètica i la bogeria són els fils conductors d'una història que comença amb la descoberta d'un cadàver a l'estació d'esquí d'Ax 3 Domaines

Cartell promocional del llibre.
Cartell promocional del llibre. Altaveu

Andorra i l'Arieja són els escenaris de la novel·la negra 'Le mystère de la grotte oubliée' que forma part de la col·lecció 'Crimes et châtiments'. És el darrer treball de Gérard Muller, un escriptor prolífic que ha escrit una vintena de novel·les, tres reculls de poesia, dos reculls de contes i narraccions, un assaig i dues obres teatrals. Muller viu a Tolosa.

 

La descoberta d'un cadàver a l'estació d'esquí dAx 3 Domaines obre una història apassionat amb Catherine, una integrant de la policia forense de Pamiers, que es veurà arrossegada per una epopeia que la portarà a horitzons insospitats, on la genètica i la bogeria humana formaran un còctel explosiu. L'autor, Gérard Muller és un gran amant de la literatura. Dedica el seu temps lliure a escriure novel·les de ficció, viatjant per diferents gèneres, des de el gènere negre fins a novel·les psicològiques.

També dirigeix ​​un taller literari dedicat a l’escriptura de novel·les (taller Philémon a Tolosa de Llenguadoc). Va guanyar el gran premi Rosselló per a escriptors del 2015 i el Gran Premi Especial 2016 de la Societat de Poetes i Artistes de França, el premi de 'thriller' Gourmets de Lettres 2016 i el Gran Premi Especial 2018.

És membre de la Societat de poetes i artistes de França i acadèmic de llibres de Tolosa de Llenguadoc. Va treballar fins a l'any 2012 d'enginyer a l'indústria aeroespacial.

Etiquetes

Comentaris

Trending