Andorra acull representants de 33 països a la reunió de comissions de la regió Europa de la Unesco

És el primer cop que el Principat és la seu d'una trobada d'aquest tipus i coincideix amb el 30 aniversari de la seva adhesió a l'organisme internacional

Comentaris

Cartell de la 7a reunió informal de comissions de la regió Europa.
Cartell de la 7a reunió informal de comissions de la regió Europa. CNAU

La Comissió Nacional Andorrana per a la Unesco acull per primer cop i a partir d'aquest dimarts 25 d'abril, la setena reunió informal de les comissions de la regió Europa. Han confirmat la seva assistència 45 representants de 33 països a més de Canadà que participarà de manera telemàtica.

L’acte d’obertura tindrà lloc aquest dimarts a les 9:30 hores a l’edifici de Ràdio Andorra. Assistiran a l’acte, Salomó Benchluch, president de la Comissió Nacional Andorrana, Hedva Ser ambaixadora de bona voluntat per a la diplomàcia cultural i padrina de l’ArtCamp Andorra 'Colors per al planeta' des de l’any 2012,  Julien Pellaux, director de la divisió dels patrocinis i lMaria Ubach, ministra d’Afers Exteriors en funcions.

Aquesta és la segona trobada informal que té lloc després de l’aturada a causa de la Covid-19. La primera va ser el maig de 2022 a Islàndia es preveu que la propera que tindrà lloc l’any 2024 serà a Turquia. Aquesta reunió coincideix amb el 30 aniversari de l’adhesió d’Andorra a la Unesco.

Etiquetes

Comentaris

Trending