Albert Canadell presenta l’obra guanyadora del Sant Carles Borromeu de contes i narracions 2021

'Òxid de ferro' consta de cinc contes de longitud desigual i temàtica molt diferent que transporten al lector en diferents espais i temps

Mireia Maestre i Albert Canadell amb l'obra 'Òxid de ferro'.
Mireia Maestre i Albert Canadell amb l'obra 'Òxid de ferro'.

Albert Canadell ja té la versió impresa de l'obra Òxid de ferro, amb la qual va guanyar el premi Sant Carles Borromeu de contes i narracions de la Nit Literària Andorrana 2021. Cinc contes de longitud desigual i temàtica molt diferent que animen al lector a endinsar-se en diferents móns. Una producció literària que ja està disponible a les llibreries andorranes.

L’obra Òxid de ferro, guanyadora del premi Sant Carles Borromeu de contes i narracions de la Nit Literària Andorrana 2021 atorgat pel Cercle de les Arts i les Lletres de les Valls d’Andorra, ja té la seva versió en paper i es pot trobar a les llibreries andorranes. De fet, ha estat presentada pel seu autor, Albert Canadell, a la seu social de MoraBanc.

Un llibre que consta de 5 contes de longitud desigual i temàtica molt diferent que posa èmfasi “en treball creatiu, original, de lectura engrescadora i que convida als lectors a viatjar en el temps”. De fet, tal com asseguren des del jurat, “sembla que l’autor, poeta-artesà-joier, s’inspira en les múltiples situacions viscudes, en llocs potser coneguts de tots nosaltres i descrits amb una precisió inèdita, o bé en situacions sorprenents, viscudes mar enllà, o imaginades. Persones, situacions, llocs reals o ficticis, en una prosa trencadora is sovint amb pinzellades de màgia”.

Per Canadell, nascut a Tona el 1963 i artesà joier i escriptor de professió, no és la seva primera incursió literària. De totes les seves publicacion en destaquen La Piranya (premi Vila de Puigcerdà 1999) i Òpal de foc (2000), el poemari Del zenit (2002), la novel·la de viatges Camins de Mandala (2005), les novel·les rurals Inesperat Walden (premi Armand Quintana 2012) i Terra d’esquelles (2016)

Etiquetes

Comentaris

Trending