L’Acadèmia Mariana convoca un certamen literari en honor a la Mare de Déu de Meritxell

El termini per a la presentació dels treballs és el proper 31 d’agost i el lliurament dels premis tindrà lloc el 2 d'octubre

Talla de la Verge de Meritxell.
Talla de la Verge de Meritxell. ARXIU

L’Acadèmia Mariana, amb motiu de la celebració de la festivitat de la Verge Blanca de l’entitat, Patrona de Lleida, convoca el Certamen Literari Marià en honor a la Mare de Déu de Meritxell, Patrona del Principat d’Andorra, en el Centenari de la seva coronació canònica. El termini per a la presentació dels treballs és el proper 31 d’agost. El Certamen Literari Marià se celebrarà el diumenge 2 d'octubre. 

L'arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives i Sicília dota amb 600 euros,  un premi que serà atorgat a la millor poesia en llengua catalana que lloï la Mare de Déu de Meritxell, com a Patrona del Principat d’Andorra. L'.arxiprestat de les Valls d'Andorra dota amb 500 euros el premi que  serà atorgat a la millor poesia en llengua catalana que lloï la Mare de Déu de Meritxell en el Centenari de la seva coronació canònica. Finalment,  l’ambaixador d’Espanya a Andorra, Àngel Ros premia amb una peça d’art la millor poesia en llengua catalana o castellana que lloï la Mare de Déu en les seves distintes advocacions marianes venerades al Principat d’Andorra. L'Acadèmia Mariana informa que els concursants premiats seran avisats personalment abans de l'acte de lliurament dels premis, que se celebrarà el 2 d'octubre.

Etiquetes

Comentaris

Trending