Cultura estrenarà el Rosaleda amb l’any nou

El trasllat de tot el personal a la nova seu del ministeri es farà durant el desembre i estarà ja en marxa al gener

L'hotel Rosaleda, a Encamp
L'hotel Rosaleda, a Encamp

El ministeri de Cultura entrarà a l’any 2020 estrenant la seva nova seu, a l’Hotel Rosaleda d’Encamp. La previsió de Govern és que al gener ja s’ha completat el trasllat de tot personal a les noves dependències, un cop hagin finalitzat totes les obres per adequar l’edifici. A més, es preveu celebrar jornades de portes obertes a mitjans de novembre perquè la ciutadania pugui veure com ha quedat finalment l’històric immoble encampadà.

Així ho ha explicat el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres Falcó, que ha recordat que ja s’han convocat els diferents concursos per al subministrament del mobiliari i altres elements de les futures dependències de Cultura. Es preveu que al llarg del desembre es pugui realitzar el trasllat i, ja al gener, estar treballant a l’edifici.

Més temps trigarà a traslladar-se altres elements, com el fons material del ministeri que hi ha a Aixovall. El ministre ha apuntat que això es farà en una segona fase i ha volgut remarcar que, en alguns casos, “hi ha peces sensibles” i, per tant, aquesta operació s’haurà de fer “amb la màxima cautela”.

Les obres al Rosaleda estan gairebé enllestides i queda poc perquè “es pugui donar les claus” a Cultura. De fet, la idea del Govern és organitzar a mitjans del mes vinent –el 15 de novembre- una jornada de portes obertes perquè es pugui comprovar com ha quedat, després de la reforma, l’històric hotel d’Encamp.

Comentaris (3)

Trending