Crèdit Andorrà inverteix en una plataforma de reserva d’habitacions d’hotel per hores

L’’start-up’ Byhours ha fet ampliació de capital i és una de les beneficiades del programa d’ajuts de l’entitat bancària per a acabar d’impulsar empreses emergents

-
-
Formalment, Crèdit Andorrà encara està en el procés de selecció de les entre cinc i set empreses emergents a l’impuls de les quals pretén acabar de contribuir a través d’un programa d’ajuts d’un màxim de 500.000 euros. Més enllà de la frontera andorrana, però, les notícies volen i des de l’’start-up’ Byhours ja s’ha anunciat que l’entitat bancària andorrana és un dels nous inversors en una ampliació de capital que la plataforma de reserva d’habitacions d’hotel per hores ha dut a terme recentment.

Crèdit Andorrà va presentar el juliol passat la denominada ‘hiperacceleradora’ d’’start-ups’ Scale Lab Andorra. Ja llavors s’havia iniciat el procés de selecció de les empreses emergents que acabarien rebent els ajuts. El banc va anunciar llavors que havia posat inicialment al cistell 300 empreses de 33 països diferents malgrat que més de la meitat eren espanyoles. Ja en aquell moment el garbellament havia deixat la selecció en setze firmes que havien d’acabar sent entre cinc i set al final del procés. Cada empresa pot arribar a rebre mig milió d’euros.

No ha transcendit que ha arribat a posar Crèdit Andorrà a Byhours, la firma creada el 2012 pel fill de l’empresari hoteler andorrà Joan Gaspart, Guillermo, i per Christian Rodríguez. Sí que, però, diverses webs especialitzades han deixat clar que Crèdit Andorrà és un dels inversors que han contribuït ha injectar vuit milions d’euros més a l’empresa, en una ampliació de capital que majoritàriament han subscrit els accionistes que ja formaven part de la societat, entre els quals la família Lara, del Grupo Planeta. 

L’objectiu de Byhours és destinar els fons captats a fer créixer la seva proposta -cobra comissions per cada hora que aconsegueix reservar en hotels de bona part del món- en la vintena de països on ja està implantada, especialment a Europa, però també a l’Amèrica Llatina (incrementant de manera molt important el volum de màrqueting que es fa). L’empresa també vol testar la possibilitat d’arribar als Estats Units però fent la gestió des de Mèxic.

Comentaris (6)

Trending