Controlat un ciutadà xinès que portava més de 350 flascons de perfum i cosmètica

L’home pretenia pel carril verd del ‘sense res a declarar’ com qui no vol la cosa però els agents de la guàrdia civil de la duana li van cridar l’alto i van descobrir els productes

-
-
Havia enfilat el carril verd del ‘sense res a declarar’ com aquell qui no vol la cosa. Però els agents de la guàrdia civil a la duana de la Farga de Moles van sospitar d’ells. O van rebre una ‘xivatada’. Sia com vulgui, van fer aturar el cotxe Volkswagen conduït per un ciutadà xinès que accedia a territori espanyol procedent d’Andorra. L’home va assegurar que no duia res per declarar fins que els uniformats van localitzar en habitacles ‘naturals’ del vehicle més de 350 flascons de perfum i cosmètica.

El cas va succeir aquest dijous al migdia. Com tants altres cotxes, de fet, com la majoria, el cotxe pretenia passar desapercebut. Però no va ser el cas. Els agents van aturar el vehicle i després del  ‘no’ a la pregunta de si duia quelcom per declarar, els uniformats van començar a regirar l’automòbil. No els va costar gaire als guàrdies localitzar 46 unitats de cosmètics i 307 flascons de perfum, tots ells de diverses marques i valorats en 23.458 euros.

Automàticament, els agents van comissar el material i van procedir a denunciar el conductor, un ciutadà xinès de 38 anys que respon a les inicials L. Z. i molt probablement regenta o està vinculat amb un establiment tipus basar. La denúncia està fonamentada en un presumpte delicte de contraban en la seva vessant d’infracció administrativa. 

Etiquetes

Comentaris

Trending