Continuen estables però dins de la gravetat els dos pacients ingressats a l’UCI per coronavirus

Es tracta d’un home de 53 anys i una dona de 87 que fa 48 hores presentaven un quadre dramàtic i han estat estabilitzats tot i que la situació pot canviar en qualsevol moment

-
-
Les dues persones infectades per coronavirus i ingressades a la unitat de cures intensives (UCI) continuen molt greus però estables. Es tracta d’un home de 53 anys i una dona de 87 que en principi no tenien patologies prèvies i que per culpa del Covid-19 van arribar a una situació extrema que de moment s’ha aconseguit estabilitzar. Això no vol dir que la situació pugui canviar en qualsevol moment, però hi ha positivitat sobre l’evolució dels dos pacients.

Tot plegat en el marc d’una situació complicada però que, ara per ara, es va controlant a l’hospital, on els sanitaris fan mans i mànigues per protegir-se i continuar mantenint l’activitat mèdica tant bé com poden, en gran mesura associada a l’afronta del coronavirus. Tot i això, malauradament preveuen que en qüestió de pocs dies la situació pugui començar a desbordar per l’increment de casos que s’espera. D’aquí la importància de quedar-se a casa i evitar contagis, per tal de poder controlar el nombre d’afectats i evitar el col·lapse del sistema.

D’altra banda, la usuària de la residència L’Albó, de la Fundació Nostra Senyora de Meritxell, que divendres va haver d’ingressar a l’hospital inicialment per un quadre d’epilèpsia però que se sospitava que podia patir la malaltia pandèmica va acabar donant negatiu a les proves per Covid-19 que se li van fer, un resultat que ha alleujat els responsables de la institució, on tampoc no és fàcil gestionar l’estat de confinament.

Comentaris

Trending