Compareixença de Xavier Espot per respondre dubtes i preguntes dels ciutadans

La població podrà fer arribar al cap de Govern les qüestions via el correu habilitat per a l’ocasió i s’intentaran respondre durant l’al•locució, que durarà prop d’una hora i s’emetrà per RTVA

-
-

El cap de Govern, Xavier Espot, tornarà a comparèixer de forma pública aquest dissabte al vespre. En aquest cas, però, no farà ni un discurs ni una roda de premsa. El mandatari respondrà a les preguntes sobre l’evolució de l’emergència sanitària provocada pel coronavirus que al llarg de les properes hores els ciutadans podran fer-li arribar mitjançant un correu electrònic especialment creat per a l’ocasió. Des de l’executiu es té la voluntat, ha assegurat el seu portaveu, Eric Jover, “d’apropar-se” més a la població.

“Volem respondre els dubtes que puguin tenir i, per tant, contestar a les qüestions dels ciutadans”, ha explicat el també ministre de Finances. Aquestes es podran fer arribar fins dissabte a les cinc de la tarda al correu electrònic especialment habilitat: preguntes@govern.ad.

Es demana, això sí, que siguin “dubtes no particulars” sinó “el més generals possibles”, ja que així es podrà arribar als temes que més inquietud generen entre els ciutadans. Es demana que, amb les preguntes, es faci arribar també el nom i el número de cens. Es preveu que la compareixença, que s’emetrà en directe per RTVA s’allargui durant aproximadament una hora.

Comentaris (4)

Trending