Commoció al Pas per la mort sobtada del propietari del restaurant La Terrasse

Frederic Dudrieux tenia 69 anys i feia molts anys que estava establert a la localitat encampadana, on també havia regentat La Borda

-
-
La mort de Frédéric Dudrieux, el propietari del restaurant La Terrasse del Pas de la Casa, ha commocionat la localitat encampadana, on feia anys que l’empresari de la restauració estava establert. L’home va aparèixer dissabte caigut en unes escales del seu domicili. Alguns dels seus treballadors l’haurien trobat a faltar i haurien donat l’avís. Els intents per rehabilitar l’home, de 69 anys, van ser del tot infructuosos.

Feia uns anys que Dudrieux regentava La Terrasse, abans havia tingut La Borda. La mort de l’home, que ha agafat de sorpresa els seus conciutadans ha commocionat el Pas de la Casa. Totes les proves haurien descartat indicis de criminalitat i haurien fet denotar que l’home va patir una aturada cardíaca. Aquest dilluns s’havien de dur a terme les anàlisis forenses per confirmar els primers apunts mèdics. En principi, el fèretre amb les restes de Dudrieux seran traslladats a l’Ospitalet els propers dies on descansaran en el cementiri municipal juntament amb les dels seu pare.

 

Comentaris (1)

Trending