Comencen les obres per ampliar la zona verda del Parc Central

Aprofitant la posada en marxa de l’‘skate park’ a Santa Coloma se suprimeix la instal·lació que hi havia per patinadors en la zona més propera al creuament entre Prat de la Creu i Bonaventura Armengol

-
-
El Parc Central d’Andorra la Vella està en obres. Una part, és clar. La zona més propera a la confluència dels carrers Prat de la Creu i Bonaventura Armengol. En concret, es retira l’‘skate park’ que hi havia en aquell espai amb la voluntat que el pulmó de la capital pugui ampliar la seva zona verda.

La decisió de suprimir la instal·lació usada freqüentment per patinadors s’ha adoptat després que hagi entrat en servei el nou ‘skate park’ al Parc de la Serradora, a Santa Coloma. L’objectiu bàsic és ampliar la zona verda i, alhora, s’anivellarà tot l’espai i les entrades que hi ha. La que toca justament al creuament entre Prat de la Creu i Bonaventura Armengol es manté oberta, mentre que la que hi ha al seu cantí oposat resta tancada.

Tot l’espai que s’està aixecant amb l’objectiu de rebaixar-lo i anivellar-lo discorre en paral·lel a la zona destinada a estacionament d’autocaravanes i, també, l’àrea de pagament i validació de tiquets.

Comentaris (3)

Trending